Pengalaman Join Kelas Video Editing di Kuala Lumpur – Short Course

Hi korang, harini entri tak panjang sebab dah bebel panjang lebar dalam #VlogbyHana ni hah. So korang yang free tu bolehlah tekan play button kat bawah ni.  Bukan apa, saya memang suka orang klik #VlogbyHana ni ha. hehe By the way, saya […]

Read More

Kerja Sambilan Di Rumah Zaman Sekarang Adalah Lebih Mudah Semudah ABC, Duit Masuk Berkepuk-Kepuk

Beza Dulu & Sekarang Dulu, nak cari duit kena keluar berpanas, berteduh, sanggup redah hujan, ribut, kilat, petir dan sebagainya sebab nak jumpa clients atau nak sampai pejabat untuk siapkan kerja. Sekarang, duduk rumah pun dah boleh generate income. Income pulak bukan […]

Tagged , , , ,
Read More

Intipati Jom Hebat & Solat Hajat Ireach 2018

Banyak ilmu yang saya dapat melalui perkongsian daripada Master Z dan juga Master Lyna. Alhamdulillah. Pertama sekali, “Stop Sabotaging Yourself” Saya pasti setiap dari kita mempunyai impian / Dreams. Dan impian tersebut ada yang dah terlaksana, ada yang belum, ada yang masih […]

Read More

Kenapa Shaklee Merupakan Pilihan Suplemen Tambahan Terbaik Untuk Umum?

Tidak dinafikan, income berbisnes dengan Shaklee adalah bagus, namun ganjaran terbesar bagi kita adalah apabila kita dapat melihat dengan mata kepala sendiri, feedback dari customer yang berjaya merawat masalah atau penyakit yang dihadapinya sedikit demi sedikit hingga sembuh, sihat dan bahagia dengan […]

Tagged , , , ,
Read More

Daftarlah Sebagai Ahli Sekarang! Beri Peluang Pada Diri Untuk Kejar Impian Anda. Everything is Possible!

Its not a coincidence that you stumble upon this post. Just wanna share with you the knowledge that I acquire from a forum this morning 😊 Don’t limit your thinking. Don’t limit your do-ing. Challenge yourself to achieve GREATNESS. Find your passion. Share […]

Tagged , , ,
Read More

Shaklee International Incentive Trip | Ganjaran Western Mediterranean Cruise Buat Usahawan Shaklee 2018

Shaklee International Incentive Trip Western Mediterranean Cruise 8-17 September 2018 Buat pertama kali Shaklee bagi trip naik Mediterranean Cruise 8 hari 7 malam merentasi 3 Negara & 6 Bandar (Spain,France & Italy). Berbaloi dengan usaha keras yang dilaburkan selama setahun. Semuanya PERCUMA ditanggung […]

Tagged , ,
Read More

Work At Home Mom [WAHM] – 3 Sebab Kenapa Saya Bercita-Cita Menjadi WAHM!

Situasi ekonomi yang tak menentu menjadikan sumber-sumber pekerjaan ibarat tenggelam timbul lagi-lagi bagi para graduan yang makin hari makin bertambah bilangannya. Nak tak nak, untuk menempah tempat dalam dunia kerjaya adalah dengan cara menyediakan tawaran itu kepada diri sendiri. Bagaimana? Dengan membuka […]

Read More

#SNC2018 | Sharing from Impact Speakers Master Parimala Devi A/P M.Muniandy & Master Subramaniam A/L Muniandy

Shaklee National Convention 2018 Alhamdulillah, thumma Alhamdulillah. Pada saya, menjadi salah seorang hadirin yang berpeluang hadir dalam #SNC2018 adalah satu peluang emas yang tak akan dapat di mana-mana kecuali kalau korang usaha cari. Nah saya share perkongsian yang dapat diambil daripada mereka […]

Read More

Shaklee National Convention 2018 | Stand In The Light and Be Seen as We Are!

Siapa pernah pergi Shaklee National Convention atau secara ringkasnya disebut sebagai SNC? Betul kata Master saya, Master Adilah, memang tak boleh move on beberapa hari. Asyik teringat-ingat je dengan bait-bait kata-kata motivasi yang dikongsi sepanjang Convention tersebut. Betul, ikhlas dari hati, korang […]

Read More

Ambil Ringan Soal Business Part Time Sehinggalah Kena VSS Atau Diberhentikan

\Satu “Monday Blues” dikalangan dikalangan orang makan gaji ialah, tak rasa kena wat bisnes pun sebab dah ada gaji bulanan. Dan suka pandang serong rakan sepejabat yg membuat bisnes part time dengan anggapan “tak fokus kerja”. Walhal kerja member dia tu lagi […]

Read More

Keahlian Ahli Shaklee 2018. Kenapa Kena Jadi Ahli?

Rata-rata memang ramai pengguna tegar Shaklee (yang sebelum ni bukan ahli) cenderung untuk menjadi ahli kerana sesiapa yang memiliki id Shaklee, mereka akan menikmati penjimatan berganda-ganda malah bukan sahaja dapat membeli produk dengan harga ahli bahkan berpeluang menikmati pelbagai benefit sebagai ahli. […]

Tagged , , , ,
Read More

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee 2018

Entri kali ini saya akan berkongsi kelebihan menjadi ahli. In case ada yang ingin tahu lebih lanjut bagaimana ingin menjadi ahli, boleh refer sini. Sebelum tu, jom cek anda tergolong dalam kategori yang mana? Kategori A : Dah lama consume shaklee tapi […]

Read More
×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!