Mudahnya Merawat Penyakit Kayap! Ketahui Rahsianya Disini!

Penyakit kayap ini juga digelar ‘shingles’ dalam Bahasa Inggeris dan berpunca daripada virus dipanggil ‘varicella zoster’. Virus ini juga merupakan penyebab kepada penyakit cacar air (chicken pox). Dalam kepercayaan masyarakat tempatan, ramai yang percaya bahawa sekiranya ruam kayap ini bertemu mengelilingi badan akan […]

Tagged , , , ,
Read More

Promosi Penjimatan Super Jimat Youth Skincare | Year End Sale Paling Gempak 2018!

Y. Bhg. Datuk/Dato’/Datin/Prof./Prof. Madya/Dr./Ir./Tuan/Puan/En./Cik, Saya  ada pengumuman nak buat. Bersempena dengan akhir tahun 2018 ini, kita ada buat promosi yang paling gempakkk! Memang, masa inilah… Masa inilah anda nak grab Youth atau Vivix sebab ianya sangat-sangat berbaloi, tak tau bila lagi akan ada […]

Tagged , , , ,
Read More

Ketahui Cara Cepat Untuk Mendapat Bacaan Tekanan Darah Normal (Normal Blood Pressure) dan Hipertensi

Bagi seseorang yang sihat dan tidak berhadapan apa-apa masalah kesihatan, bacaan tekanan darah normal bagi semua usia ialah 120/80 mmHg. Jika tekanan darah kurang daripada 90/60mmHg, anda disyaki menghidap Hipotensi. Hipotensi adalah keadaan ketika tekanan darah di dalam arteri lebih rendah dibandingkan […]

Tagged , , , ,
Read More

Bagaimana Merawat Penyakit Slip Disk (Disc Prolapse) Tanpa Pembedahan? Ketahui Rahsianya Disini!

Penyakit slip disc merupakan sejenis penyakit dimana disc dalam tulang belakang berganjak keluar dari tempat asalnya dan menyebabkan rasa sakit. Biasanya, pesakit akan merasa sakit belakang apabila mengangkat bahan berat serta ketidakupayaan berjalan jarak dekat kerana timbul sakit pada bahagian belakang. Selain itu, pesakit […]

Tagged , , , ,
Read More

Cara Terbaik Merawat Penyakit Asthma Yang Boleh Anda Cuba.

Beliau mengidap asma sejak kecil lagi. Apabila makin dewasa, inhaler tidak begitu berkesan lagi bagi beliau. Tapi setelah konsisten dengan Set Asthma Shaklee, kini beliau tidak lagi bergantung kepada inhaler. Kekerapan berulang ke hospital pun dah semakin berkurang. Apakah Itu Asma? Asma […]

Tagged , , ,
Read More

Tips Menjaga Kulit Dengan Skincare Yang Betul

Ada masalah kulit, tapi tak pasti bagaimana cara yang betul untuk pilih skincare? Pernahkah anda tertanya-tanya mengapa jarang anda lihat wanita Korea, mempunyai kulit kusam, tak bermaya, berjerawat, jeragat apa semua? Itu adalah kerana mereka mengambil serius langkah-langkah penjagaan kulit yang betul. […]

Tagged , , , ,
Read More

Rawatan Alternatif Psoriasis Dengan Suplemen Shaklee

Rawatan Psoriasis Seperti yang dimaklumkan sebelum ini, setakat ini, psoriasis tidak dapat diubati dengan sepenuhnya, hanya dapat bantu mengurangkan kesakitan atau mengawal keadaan sahaja. Sila dapatkan maklumat dan cadangan yang lanjut daripada doktor kulit anda. Dalam keadaan yang tertentu, rawatan-rawatan juga dapat […]

Read More

6 Tips Untuk Cantik Bermula Dari Dalam Ke Luar

Kita semua tahu bahawa kecantikan bermula dari dalam. Apa yang anda makan, suplemen yang anda ambil, dan gaya hidup anda semuanya menyumbang kepada kesihatan luaran anda. Tetapi, tidak kira betapa bagusnya anda menjaga kecantikan dalaman, kecantikan luaran juga tidak kurang pentingnya dan […]

Tagged , , ,
Read More

YOUTH™ Shaklee Skincare | Regimen Penjagaan Muka Terbaru & Terbukti Berkesan

YOUTH™ direka khas untuk semua jenis kulit dan fokusnya untuk look younger longer.   Ni dia antara keistimewaanYOUTH™. Produk YOUTH™ 100% vegan. Cruelty Free (Tiada ujian ke atas haiwan dijalankan) Bebas daripada 1500 bahan kimia dan bahan penjagaan kulit yang berbahaya. Terbukti mempercepatkan […]

Tagged , , , ,
Read More

Bagaimana VIVIX Bertindak? Ketahui Lebih Lanjut di Sini.

Umum sudah diketahui bahawa VIVIX ni sangat power. Vivix boleh merawat pelbagai jenis penyakit kronik kalau diamalkan dengan konsisten. Siapa yang amalkan VIVIX sahaja yang boleh bezakan kesahihannya. Lepas tu setiap bulan kalau boleh tak nak miss beli VIVIX sebab dah tau […]

Read More

Individu Usia 35 Tahun Dilihat Muda Seolah-Olah Seperti 25 Tahun

Entry ini khas untuk mereka yang mencari solusi bagi masalah kulit wajah. Sekiranya kulit wajah anda sememangnya mulus, tanpa cela, entry ini tidak sesuai untuk anda. Kerana anda pasti akan rasa tergugat dengan produk YOUTH Skincare daripada SHAKLEE Corporation ni. Produk baru […]

Tagged , , , ,
Read More
×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!