Mon. Oct 21st, 2019

Disclaimer

Pengumuman…

Sebagai makluman kepada para pembaca dan pelanggan yang dihargai, Segala testimoni/penulisan tentang produk Shaklee yg dikongsi di laman sesawang ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit. Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan saya ingin pembaca tahu yang laman sesawang  ini adalah sekadar untuk perkongsian sahaja.

Produk-produk yang disebut dalam  laman sesawang ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Segala yang tercatat dalam laman sesawang ini adalah pandangan peribadi & ilmu saya sebagai graduan Bioperubatan dan tidak boleh di ambil sebagai rujukan. Ia juga tidak melambangkan pandangan keseluruhan profession saya.

Maklumat dalam laman sesawang ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan  mahupun dianggap sebagai preskipsi. Suplemen merupakan alternatif kepada anda untuk menjalani hidup dengan khasiat lengkap hasil dari kajian mendalam. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu.

Memandangkan saya ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan.

Maklumat dalam laman sesawang ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.

Tiada claim, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan sebagai rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan.

Maklumat yang terkandung dalam laman sesawang adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupan vitamin dan mineral dalam badan.

Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam laman sesawang ini.

Tulus,

FARA HANA

YOUR SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR

SHAKLEE ID :1284203

×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!