Pengalaman Join Kelas Video Editing di Kuala Lumpur – Short Course

Hi korang, harini entri tak panjang sebab dah bebel panjang lebar dalam #VlogbyHana ni hah. So korang yang free tu bolehlah tekan play button kat bawah ni.  Bukan apa, saya memang suka orang klik #VlogbyHana ni ha. hehe

By the way, saya ringkaskan serba sedikit #VlogbyHana yang baru release ni pasal apa.

Sebenarnya bulan Ramadhan 1440H bulan lepas, saya ada join satu lagi kelas daripada Abang Jay (Bukan nama sebenar). Nama beliau adalah Munzir, tapi kitorang semua panggil Abang Jay je, ada yang panggil Sifu Jay, ada yang panggil Master Jay. Entah, depends pada korang semua la nak panggil apa.

So, Abang Jay dan wife beliau (Kak Ija) organized kelas ni. Lepas dah congak-congak, rasanya ni kelas ketiga Abang Jay yang saya attend. Best elas dia. Lucu. Tak ngantuk. Dia pandai entertain participants yang hadir. Dia punya kelas ni 2 way communication, siapa tak faham boleh terus tanya. Nobody is left out.

So, nah, ini dia #VlogbyHana yang ke 5 dalam Vlog Series Nutrisi Guru. Selamat Menonton ye gaiss! Jangan lupa like, share & subscribe tau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!