Perbezaan YOUTH™ Skincare Dengan Jenama Skincare Lain

Sama ada dari brand Multi Level Marketing (MLM) / retail shop mahupun Over The Counter, perbezaan dia adalah, kita punya produk is always natural. YOUTH™ berkenaan dengan anda. Kalau tengok brand lain, ada daripadanya adalah dari artis dan ada juga daripada influencer, tidak kurang juga diluar sana ada yang brand jenama lain tapi tiba-tiba buat skincare. Bukan nak condemn sesiapa tapi nak tegaskan zaman sekarang ni, asal ada demand, semua barang boleh jual.

Tapi spesialnya YOUTH™ ini adalah ianya bukan produk timbang kilo. Ianya produk yang terlahir daripada hasil kajian saintis yang mana turut sama melibatkan kerjasama dengan pakar dermatologi dan juga pakar mata, oftalmologi.

YOUTH™ bukan about glamour, bukan juga about celebrity…..but

YOUTH™ is you.

Anda adalah kita punya ambassador, anda adalah kita punya duta.

Kita janjikan anda kelihatan lebih muda 10 tahun.

2/3 daripada wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dengan YOUTH™.

YOUTH™ is about Young, Clean, Confidence,

YOUTH™ adalah berkaitan dengan anda. Bukan mengenai artis mahupun selebriti.

CLINICAL RESULTS WITHOUT COMPROMISE™
KEPUTUSAN KLINIKAL TANPA KOMPROMI

Kenapa kita kata ianya adalah tanpa kompromi?

Ini adalah kerana YOUTH™ menawarkan produk yang dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi malah dibuktikan secara klinikal – memberikan anda keputusan klinikal tanpa kompromi.

Youth adalah anda. Sebab itulah kita hasilkan dalam kualiti yang premium. Kualiti yang tiptop. Kita cari ingredients yg sesuai, berfungsi, berkesan dan paling penting, selamat.

Kita pastikan juga YOUTH™ menjadi solusi kepada masalah kulit wajah dan juga kecantikan anda.

YOUTH™ adalah sebuah revolusi.

Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.

All this while, kita tahu nutrition is very important untuk kulit yang cantik, untuk badan yang sihat. Tapi pada masa yang sama, untuk kulit yang kekal cantik dan juga muda, definitely anda juga perlukan penjagaan luaran.

Sumber : Shaklee

Kulit kita berada pada bahagian luaran. Kulit mudah terdedah kepada pelbagai faktor yg mempengaruhi kesihatan kulit kita seperti pencemaran, pemakanan, sinaran UV, cuaca. Semua itu mempengaruhi kesihatan kulit kita. Sebab itulah kita hasilkan YOUTH™ dimana YOUTH™ terdiri daripada kombinasi klinikal dan juga bahan-bahan semulajadi.

Shaklee Effect – Mak, Kenapa Muka Kamu Tak Cantik!

Sumber : Shaklee

Perhatikan dibahagian pipi beliau, tanda-tanda penuaan semakin pudar.

Sumber: Shaklee

Kita guna principal in nutrition dan gabungkan dengan bahan berasaskan semulajadi untuk memberikan anda keputusan klinikal tnpa kompromi yakni melalui kajian yang kita jalankan. Dimana kita dapati 100% yg menggunakan YOUTH™ mempunyai kulit yg lebih muda dan dengan penggunaan yg berterusan, 2/3 daripada wanita tersebut telah mengubah usia kulit mereka kepada 10 tahun lebih muda.

Sumber : Shaklee

Hebatkan, 10 tahun lebih muda.

Baca lagi : Beza YOUTH™ Dengan Produk Skincare Lain

Untuk kekal muda sama seperti apa yang anda rasa, mulakan dari sekarang. Pada masa hadapan, anda tentu akan menghargainya.

Janji kami adalah penjagaan kulit YOUTH™ bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik, malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda. Sememangnya menakjubkan.

Kalau nak cerita lagi terperinci mengenai YOUTH™ memang sampai pagi tak habis.

Mungkin anda juga berminat dengan Regimen Penjagaan Terbaru Kulit Wajah Yang Terbukti Berkesan

Eh, ada lagi, pada bulan ini (Disember, 2018) kita ada buat pelbagai Promosi Penjimatan yang Super Jimat!!

Nak tahu tak apa dia?

Klik sini.

  1. PROMOSI YOUTH™ BULAN DISEMBER
  2. PROMOSI PENJIMATAN SUPER JIMAT

This is the time anda nak grab YOUTH™ atau VIVIX™ sebab ianya sangat-sangat berbaloi, tak tau bila lagi akan ada promosi gempak macam ni in the future.

Sebab apa?

Kita bagi FREE🆓 Magnifying Mirror/Cooler Bag/Vitamin Pillbox

Kita bagi FREE🆓 Membership.

Kita bagi FREE🆓🚛 Postage.

Paling best kalau grab YOUTH™ Renew & Maintain Set, kita akan bagi FREE Radiance C+E. Tahu tak nilai YOUTH™ Radiance C+E ni bernilai RM 412.50?😱😱

Kita nak bagi FREE je.👍

Dapatkan segera dan cuba sendiri, alami sendiri dan dapatkan anda punya #ShakleeEffect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!