Produk Terbaru Dari Shaklee Iaitu YOUTH™ Restoring Eye Treatment

07/10/2018 0 By Nutrisi Guru
Produk Terbaru Dari Shaklee Iaitu YOUTH™ Restoring Eye Treatment

 

Memperkenalkan produk terbaru dalam rangkaian Youth Skincare iaitu YOUTH®  Restoring Eye Treatment.

Ianya merupakan sejenis eye cream.

  • Telah diuji oleh ahli oftamologi ternyata produk ini tidak merahaya jika termasuk ke dalam mata.
  • Ianya tidak menyebabkan liang pori tersumbat – tidak menghasilkan biji-biji minyak di bawah mata
  • Telah diuji oleh ahli dermatologi dan ianya terbukti sesuai serta selamat digunakan.

PROMOSI BULAN OKTOBER

Berita baik bagi anda yang ingin mendapatkan YOUTH®  Restoring Eye Treatment pada bulan Oktober ini, anda akan mendapat DISKAUN sebanyak 20% untuk setiap pembelian Youth Set.

Dengan pemakaian YOUTH®  Restoring Eye Treatment ni, dah tak perlu nak cocok sana sini dah. Sebab apa, dalam YOUTH®  Restoring Eye Treatment ni mengandungi peptide yang merupakan sejenis protein yang membantu menghasilkan collagen plump di bawah mata.

Umpama cocok collagen, skin di bawah mata akan kelihatan plump, lebih anjal dan kurang kendur atau kedutan. Garisan halus disekeliling mata pun akan hilang.

Ia juga membantu menyedut takungan air yang menyebabkan mata kelihatan sembap dan bengkak jadi sekaligus, kawasan sekitar mata akan kelihatan lebih segar kerana YOUTH®  Restoring Eye Treatment turut membantu mengaktifkan penghasilan kolagen di sekitar kawasan mata.

Jom, jadi orang terawal mendapatkan YOUTH®  Restoring Eye Treatment ini.

1 tiub YOUTH®  Restoring Eye Treatment boleh tahan berbulan-bulan lamanya tau. Jadi, memang berbaloi sangat-sangat untuk korang melabur untuk mendapatkannya.

****************************************

Berminat untuk mendapatkan produk-produk di atas? Mudah sahaja, hanya sekali klik, anda boleh terus purchase.

Click Here to Purchase

Anda berminat ingin menjadi ejen Shaklee di sekitar kawasan anda dan bersama-sama berjaya dalam bisnes ini? Klik link di bawah untuk daftar ahli.

Picture1

Fara Hana | Shaklee Independent Distributor | ID 1284203 | 0133465509