Promosi Penjimatan Super Jimat Youth Skincare | Year End Sale Paling Gempak 2018!

Y. Bhg. Datuk/Dato’/Datin/Prof./Prof. Madya/Dr./Ir./Tuan/Puan/En./Cik,

Saya  ada pengumuman nak buat. Bersempena dengan akhir tahun 2018 ini, kita ada buat promosi yang paling gempakkk!

Memang, masa inilah…

Masa inilah anda nak grab Youth atau Vivix sebab ianya sangat-sangat berbaloi, tak tau bila lagi akan ada promosi gempak macam ni in the future.

Sebab apa?

Kita bagi FREE🆓 Magnifying Mirror/Cooler Bag/Vitamin Pillbox

Kita bagi FREE🆓 Membership.

Kita bagi FREE🆓🚛 Postage.

Paling best kalau grab Youth Renew & Maintain Set, kita akan bagi FREE Radiance C+E. Tahu tak nilai Radiance C+E ni bernilai RM 412.50?😱😱

Kita nak bagi FREE je.👍

Dapatkan segera dan cuba sendiri, alami sendiri dan dapatkan anda punya #ShakleeEffect

Pertama sekali YOUTH™ Starter Set ni.

Memang kita nasihatkan anda dapatkan YOUTH™ Starter Set ni sebab kita ada “YOUTH™ Complex”

Apa itu YOUTH™ Complex?

Bahan aktif/ bahan utama yang ada dalam YOUTH™ ini kita gelarkan sebagai YOUTH™ Complex.

Apa pula kaitan YOUTH™ dengan Penuaan?

So, usually, kalau yang muda-muda ni dia tak nampak lagi kulit dia jadi tua, betul tak? Tapi anda akan start nampak atau start mula perasan kulit anda semakin berusia bila nampak kulit makin kusam, tak berseri.

Yang kedua, anda akan nampak kulit makin nipis. Ada sesetengah orang kulit dia nipis sampai dah nmpk saluran darah. So bila dah ada tanda-tanda ini, anda kena start find a good skincare.

Seterusnya anda dah start nampak ada kedutan di wajah anda,

Kemudian nampak tona kulit dah tak sekata terutama sekali di antara bahagian dahi dan pipi. Selain itu juga start nampak kulit kita kurang tegang, lembik paling teruk, layut.

Itu semua adalah tanda-tanda penuaan kulit. Tapi macam mana pula kat dalam kulit. Apa sebenarnya yang berlaku dekat dalam kulit anda. Itu semua yang sy sebut tadi adalah luaran sahaja. Apa yang kita nampak.

Tapi sebenarnya yang kat dalam lagi teruk dari apa yang kita nampak kat luar. Seab itulah kita nasihatkan anda supaya jaga kulit anda pastikan kulit anda sihat sejak daripada muda lagi.

Apa Yang Berlaku Dalam Kulit Anda?

So actually apa yang berlaku dalam kulit anda, ialah yang pertama pembaharuan sel anda semakin perlahan. Sebab itulah anda akan nampak kulit anda makinkusam. Sebab itu certain orang start ada kulit nipis atau kulit dia sometimes jd sensitif. Sebab pembaharuan sel kulit menjadi perlahan.

Yang kedua kerana kekurangan nutrien. Ada sesetengah orang dia makan banyak, makan makanan berkhasiat sayur apa semua tak tinggal tapi sebenarnya dia tak tahu yang nutrien daripada makanan yang dia makan tu kadang-kadang tak lepas kat kulit.

Apa yang YOUTH™ buat adalah kita bantu untuk tackle back all these problems. Supaya anda tak perlu lagi ada kulit kusam. Supaya anda tak perlu lagi hadapi kulit yg ada kedutan. Supaya anda mempunyai kulit yg lebih berseri, kekal muda. Semua ni kita letak dalam Youth Complex.

Klik sini untuk dapatkan YOUTH™ Starter Set segera!

2. Wellness Starter Set

3. VIVIX Twin Pack

Umum sudah diketahui bahawa VIVIX ni sangat power. Vivix boleh merawat pelbagai jenis penyakit kronik kalau diamalkan dengan konsisten. Siapa yang amalkan VIVIX sahaja yang boleh bezakan kesahihannya. Lepas tu setiap bulan kalau boleh tak nak miss beli VIVIX sebab dah tau impak dia kepada badan memang sangat-sangat positif. Kemudian menyesal sebab lambat tahu.

Fungsi  terbaik vivix ialah membaiki dan melindungi sel dari dirosakkan oleh radikal bebas. Maksudnya, kadar kerosakan sel akan diperlahankan, bukanlah bermakna sel tidak rosak. Kandungan resveratrol dan polyphenol dalam VIVIX dapat membantu melindungi sel-sel tersebut. Percaya atau tidak, tapi inilah fungsi vivix yang tidak didapati dalam supplemen lain. Vivix terbukti membantu melindungi DNA dari terus rosak dan dalam masa yang sama membetulkan kerosakan setiap sel.

Kemerosotan fungsi dan kecacatan DNA dapat menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur sel. Dalam satu penemuan utama dalam ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix membantu mengaktifkan sistem pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan pada tahap selular. Hebat tak?

Betapa hebatnya khasiat buah-buahan ciptaan Allah yang terdapat dalam vivix. Jika kita nak cari satu-satu bahan yang terdapat dalam vivix rasanya sangat mustahil untuk dapat dengan segera dan mudah. Dengan hanya mengambil vivix secara konsisten, kita akan dibekalkan dengan pelbagai khasiat sekaligus mengembalikan kesihatan tubuh badan anda.

Klik sini untuk dapatkan VIVIX Twin Pack segera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!