Promosi Youth Murah Sempena Ramadhan & Hari Raya Aidilfitri

Siapa yang nak cuba Youth, now is the best time to purchase! Yang nak restock pun boleh grab. Sebab Shaklee buat promo super jimat untuk Youth Starter Set!.
.
In which korang akan dapat Free Membership dan 10% diskaun untuk starter pack ni! Means korang dapat semua di bawah 😍.
.
 Discount sebanyak RM238 (*kalau u beli loose item pada harga biasa)
 FREE membership bernilai RM65
 Postage bernilai RM10
 FREE YOUTH Paper Bag
 CASHBACK RM29
.
Jimat RM300+! 😍.


.
So, korang nampak kan kenapa saya cakap now is the BEST TIME untuk purchase? .
.
Nak kulit cantik licin? Nak skincare sesuai untuk semua jenis kulit? Cuba lah YOUTH! 😊.

Pernah tak tengok cermin tapi kecewa dengan muka sendiri?
Pernah tak rasa giveup dengan muka sendiri?
Pernah tak beli dan cuba skincare viral tapi muka bertambah teruk?
Pernah tak berhabis ribu-ribu untuk rawatan muka?
Pernah tak terfikir nak ambil suntikan untuk cantikkan kulit?

Baca lagi: Youth Skincare
Macam-macam la masalah kulit wanita ni :
.
1. Kulit jadi kusam & tak bermaya
2. Liang pori besar
3. Blackheads /whiteheads
4. Texture kulit jadi kering & mengelupas
5. Texture kulit jadi kasar macam kertas pasir
6. Jeragat bertompok sana sini. aishhh.

Dalam YOUTH SKINCARE STARTER SET ada 4 basic produk : .
.
💕 Youth Cleanser (tahan 4-5 bulan)
Cuci muka kita dengan sangat lembut dan buang sel kulit mati. Takde sabun, tak berbuih so selamat untuk kulit sensitif. Ada kandungan avocado oil untuk lembapkan & lembutkan kulit.
.
💕 Youth Toner (tahan 5 bulan)
Lagi sekali bersih & buang sel kulit mati & jadikan kulit kita lebih cerah & berseri. Double cleansing tau! Muka rasa segar dan sejuk je lepas double cleansing ni.

Baca lagi : Kandungan Youth Skincare Selamat Ke?

💕 Youth Moisturizer Sunblock SPF50 (tahan 6 bulan)
Bertindak sebagai sunblock, day moisturizer dan primer sekali! Muka memang glowing & makeup tahan lama 👍
.
💕 Youth Night Cream (tahan 4-5 bulan)
Tolong galakkan pembaharuan sel kulit semasa kita tidur, so muka jadi lebih lembut dan muda! And, ada kandungan untuk mengecutkan jerawat tau 😍.
.
4 produk ni ialah paling asas untuk kita jaga muka. Penting untuk kita pakai set asas daripada brand yang sama supaya effect lebih cepat & berkesan. .
.
If you pakai toner brand A, cleanser brand B, night cream brand C, agak susah nak nampak effect sebab bahan kandungan brand berlainan kebiasaannya tak serasi antara satu sama lain. .
.
Nak harga murah ni? Get yours now while stocks last!.
.
.
Pengedar Youth Shaklee Anda

Fara Hana
Shaklee Independent Distributor
📲 wasap.my/60133465509.
Blog : www.nutrisiguru.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!