5 Cara Atasi Muka Breakout Dengan Berkesan

Sebelum ni saya pernah share infografik di atas, dalam sosial media. Jadi untuk hari ini, mari saya terangkan dengan lebih terperinci lagi mengenai thread ini. Saya ada buat short video juga. Boleh klik link di bawah.

5 LANGKAH ATASI MUKA BREAKOUT DENGAN SET RADIANT 4 DAN YOUTH SHAKLEE SKINCARE

[Langkah 1] Perbaharui sel yang rosak dengan ESP

Bila kulit muka telah rosak, ESP akan membekalkan protein dan asid amino penting yang secukupnya untuk membantu pertumbuhan sel kulit baru, membaikpulih tona kulit dan mengurangkan kesan kemerahan akibat keradangan.

[Langkah 2] Mengurangkan keradangan dengan Sustained Released Vitamin C

Kesan kemerahan yang berlaku adalah akibat keradangan pada kulit. Terlalu banyak bahan kimia mengakibatkan keradangan dan alergi berlaku pada kulit.

Sustained Released Vitamin C bertindak sebagai antioksida kepada kulit dengan meneutralkan semula tindakbalas yang berlaku.

Untuk mendapatkan kesan yang lebih efektif, ada ciri Vitamin C tertentu yang anda boleh amalkan. 

[Langkah 3] Memperbaiki struktur kulit yang telah rosak dengan Shaklee Collagen Powder

Struktur kulit anda telah terjejas akibat kesan keradangan yang ditimbulkan oleh tindakbalas bahan kimia berbahaya produk tersebut.

Untuk membaiki struktur kulit, anda perlu amalkan kolagen untuk pulihkan lapisan wajah. Pilih kolagen yang mempunyai kadar penyerapan tinggi.

[Langkah 4] Menyingkirkan kesan bahan kimia daripada badan dengan Vivix

Bahan kimia berbahaya yang memasuki badan kita melalui produk tersebut bukan sahaja memberi kesan kepada wajah kita, tetapi boleh juga menjejaskan organ dan sistem dalam badan kita.

Ia telah menyerap masuk melalui aliran darah kita. Jadi anda perlukan supplemen antioksida unggul untuk menyahkan bahan kimia berbahaya ini daripada badan.

Vivix ialah campuran botanik yang dikuasakan dengan resveratrol dan 15 polifenol bertindak memperbaiki sel yang rosak hingga ke peringkat DNA. Vivix membantu untuk mematikan sel yang rosak daripada merosakkan sel-sel lain. Boleh baca sini untuk info lanjut bagaimana Vivix bertindak.

[Langkah 5] Mengamalkan skincare yang bebas 1500 bahan kimia dan diuji oleh pakar dermatology

Saya cadangkan anda berhenti daripada menggunakan produk tersebut. Mulakan hidup baru dengan Youth Shaklee skincare yang terbukti telah diuji berkesan oleh CEO Shaklee sendiri.

Youth Shaklee skincare adalah gabungan formula nutrisi dan kecantikan. Saya yakin ia sesuai dengan kulit anda yang telah rosak kerana,

❤YOUTH dari Shaklee adalah hasil daripada 8 tahun kajian oleh pakar kulit dan saintis bertaraf dunia

❤YOUTH dari Shaklee adalah 100% vegan, di mana ianya dihasilkan hanya dari tumbuh-tumbuhan semulajadi

❤Keberkesanan YOUTH terbukti melalui Kajian Klinikal dengan menggunakan Skin Age Index

❤YOUTH sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, tidak kira tua atau muda

APA JAMINAN CARA ATASI MUKA BREAKOUT INI BERKESAN KEPADA ANDA?

Real Testimoni Real Result

Banyak feedback mereka yang berjaya atasi masalah kulit mereka dengan supplemen dan skincare Shaklee. Anda berpeluang mendapat tips serta panduan untuk membantu anda kembali pulih dan yakin.

Kajian dan R&D yang berterusan melibatkan kos 1billion

Produk ini telah menjalani kajian oleh saintis dan diterbitkan di dalam journal. Jenama Shaklee telah mendapat pengiktirafan Landmark Study dan sentiasa memastikan bahan yang semulajadi dan bebas daripada bahan kimia.

Jaminan Perubahan dalam masa 90 hari

Sel kulit muka kita berubah setiap hari bermula hari ke-10. Perasan tak bila kita sun burn lama2 kulit makin cerah? ye begitulah proses kulit kita. Bayangkan dengan mengamalkan set radiant 4 dan skincare Youth Shaklee ini sudah pasti kulit anda kembali licin seperti kulit bayi.

Beri masa 90 hari untuk perubahan kulit anda, sekiranya tiada perubahan hatta sebesar zarah sekalipun setelah amalkan produk ini jaminan wang akan dikembalikan.

Risiko Sampingan

Langsung tiada kerana produk ini dihasilkan 100% bahan semulajadi.

Konsultansi berterusan

Anda membeli harus menang menggunakannya. Saya sedia membantu kulit anda kembali pulih malah lebih baik daripada sebelum ini. Segala pengalaman dan tips akan diberikan agar anda peroleh semula keyakinan melalui kulit yang baru.

Apa Yang Anda perlu Lakukan Sekarang?

Dapatkan segera set radiant 4 dan Youth Shaklee skincare sebelum terlambat. Kulit yang telah terdedah dengan bahan kimia berbahaya akan makin menipis dan kesannya boleh membawa kepada kanser kulit dan juga masalah kesihatan yang lain.

Jom, jangan tunggu lama-lama, nanti habis stock. Cepat dapatkan Set Radiant 4 sekarang!!! Mudah sahaja, hanya sekali klik, anda boleh terus purchase.

Click Here to Purchase

Anda berminat ingin menjadi ejen Shaklee di sekitar kawasan anda dan bersama-sama berjaya dalam bisnes ini? Klik link di bawah untuk daftar ahli.

Picture1

Fara Hana | Shaklee Independent Distributor | ID 1284203 | 0133465509

Comments

08/02/2019 at 10:31 PM

terbaik sis, tq atas infoLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!