Tampil Lebih Cantik Dan Yakin Dengan Khasiat Bahan Semulajadi Youth Shaklee

Alhamdulillah. Itulah ayat pertama yang dapat diungkap apabila bertanyakan bagaimana kehidupan beliau dengan Shaklee. Syukur dengan nikmatNYa kerana asbab dengan bertemankan Shaklee ramai yang dapat menikmati kesan yang baik dan sangat mempengaruhi kehidupan kini. 

Perkenalkan antara salah satu lagi testimoni yang telah mendapat impak daripada asbab penggunaan produk Shaklee secara konsisten dan berterusan. Beliau adalah, Pn Rizatulrishah bt. Mohd Shaharuddin seorang isteri berumur 44 tahun merupakan seorang ibu kepada 3 anak perempuan comel yang berbagai peringkat usia dari umur 13thn, 3thn dan 1thn 7 bulan. Kehadiran permata hati ini memerlukan beliau memiliki kecergasan dari segi mental dan fizikal yang sihat untuk menjadi ibu atau ummi yang hebat untuk mereka serta mengimbangi kehidupan seharian mereka yang sentiasa cergas serta masih menyusukan anak ketiga. 

Menurutnya, Jika beliau lemah, cepat letih, tidak bertenaga bagaimana beliau perlu menjaga mereka di samping kerjaya hakiki beliau yang juga memerlukan komitmen yang tinggi. Dari situlah beliau belajar tentang produk Shaklee yang dapat membantu beliau dalam mendapatkan keperluan nutrient serta menjadikan penampilannya yang lebih sihat selepas beliau dikurniakan lagi dua orang anak kecil yang comel dan bijak. 


Anak sulung juga sangat menyokong kerana melihat Ummi yang nampak dah macam makcik makcik bawang….hahahaha….serabai, mula gemuk dan kusam. “Ok…Ummi have to do something.”….AND now…” I made it girls” kongsi Pn Rizatul kepada kami.


 

YOUTH Skincare…yes!!!! Memang fall in love lah kata orang. Kebetulan beliau memang mencari-cari produk yang selamat dan bebas dari bahan-bahan kimia yang berbahaya. Seperti kebanyakan wanita yang lain, kita semua pastinya sangat berhati-hati dalam memilih produk skincare kerana kepelbagaian kulit terutama jenis yang sensitif sangat memerlukan perhatian yang lebih. Seperti itu jugalah prinsip Pn Rizatul, beliau mempunyai kulit yang sensitif dan dalam masa yang sama masih menyusu. 

Baca juga:

  1. Panduan Mengetahui Punca Muka Berjerawat Setelah Penggunan Skincare Product
  2. Cara Mengatasi Kulit Sensitif


Pernah di zaman remaja masa belajar beliau terjebak dengan produk yang akhirnya membuatkan kulit beliau asyik naik jerawat dan berminyak. Dengan YOUTH Skincare kulit kusam, jerawat beliau dapat dipulihkan. Parut jerawat pun dah pulih hampir sepenuhnya. Jeragat yang dah mula melambai-lambai nak menghiasi kulit pun dah tiada.

Bila dah masuk usia 44 tahun dah tentu garis-garis penuaan atau wrinkle dah mula wujud kan….Alhamdulillah dengan Youth keadaan ini dapat diatasi menurutnya. Beliau dapat melihat perbezaan yang ketara pada kulitnya.

 

Memang tidak salah saya memilih YOUTH tambahan saya pula jenis spesies yang tidak suka bermekap tebal untuk menutup cela. Kini dah 1 bulan lebih saya menggunakan YOUTH. Jika ada yang tercari-cari set skincare bagi saya YOUTH lah jawapannya.

Baca juga:

Belajar Kenali Jenis Kulit Wajah Anda Dirumah


Well…apa yang boleh saya katakan keperluan vitamin atau supplement itu perlu untuk menampung kekurangan nutrient yang kita dapat dari makanan. Dapatkan panduan yang betul dan Shaklee adalah pilihan saya. 


Alhamdulillah beliau dah berjaya turunkan berat 3.5kg, mempunyai kulit yang lebih sihat, lebih berseri, tidak lagi kusam, kasar dan naik jerawat lagi, minda cergas serta bertenaga. 


Beliau juga belajar gaya hidup yang lebih sihat serta berpengetahuan tentang kesihatan.

 

Anda juga mungkin berminat:

  1. Panduan Penjagaan Kulit Dengan Betul
  2. Pelembap Terbaik Bagi Masalah Kulit Wajah Kering
  3. Rahsia Kulit Wajah Berseri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!