Kenapa Jadi Ahli Shaklee Ni Ohsem Dan Menyeronokkan? Betul Ke Best?

Ramai sebenarnya tertanya-tanya kenapa makin ramai orang berminat menjadi ahli Shaklee. Shaklee semakin hari semakin dikenali ramai. Bahkan bulan tak lama lagi, bulan Disember 2018 ni, Shaklee bakal membuka satu lagi cawangannya di sekitar KL. Alhamdulillah, kuasa Allah,makin ramai orang awam terbuka hati untuk memberikan yang terbaik dalam kehidupan mereka. Makin ramai yang sedar suplemen adalah makanan tambahan harian yang dapat membantu merperbaik fungsi badan. Bila dah ramai rang beli produk Shaklee ni, maka makin berganda-gandalah pula sales Shaklee saban hari.

Cuba bayangkan, kalau produk Shaklee ni tak berkesan, orang cakap tak menjadi, memudaratkan dan pelbagai lagi tohmahan yang dikenakan kepada Shaklee, masakan ianya bertahana leih 50 tahun seluruh dunia? Masakan ianya bertahan lebih 20 tahun di Malaysia? Masakan makin ramai pula yang berdaftar menjadi ahli? Makin ramai juga yang beli untuk makan sendiri dan keluarga.

Testimoni Shaklee ni banyak ada kat Google. Boleh klik sini. Malahan, anda kalau dah mendaftar sebagai ahli dan berminat untuk berbisnes, akan mendapat pelbagai konsultansi daripada Leader-leader hebat dalam team kami. Kita bergerak secara team tau.

Peranan Team CVG Dalam Berbisnes:

  1. Membantu upliftkan semangat motivasi sesama sendiri
  2. Saling berkongsi info dan maklumat mengenai produk
  3. Saling berkongsi nasihat, tips dan panduan
  4. Sentiasa hidup dengan aktiviti kerohanian
  5. Sentiasa subur dengan aktiviti kekeluargaan mahupun aktiviti perjumpaan sesama ahli
  6. Aktiviti dipenuhi dengan pelbagai jenis Challenge bagi membantu setiap SID mendapatkan sales
  7. Pelbagai kelas mentoring, coaching dan juga tutoring diadakan setiap bulan (Vlog, Blog)

Mengapa Ramai Yang Teragak-Agak Ingin Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee?

Kebanyakan yang masih lagi belum sampai seru untuk join Shaklee adalah daripada 3 golongan;

  1. Pertama, golongan yang mashi belum mendapat pencerahan mengenai Shaklee dan betapa ianya dapat membantu ekonomi keluarga anda sekiranya anda bijak mengambil peluang ini.
  2. Keduanya adalah golongan yang termakan fitnah yang disebarkan oleh mereka yang tidak bertanggungjawab yang mentohmah Shaklee dengan pelbagai tohmahan. Sesungguhnya fitnah mereka tidak berasas. Shaklee mempunyai landmark study yang kukuh bagi membuktikan setiap produknya berkesan. Shaklee juga turut berdaftar dibawah National Pharmaceutical Regulatory Agency(NPRA) Malaysia. Bahkan ada juga yang mempersoalkan mengenai status kehalalan Shaklee. Boleh klik sini untuk melihat Sijil Halal Shaklee ya.
  3. Ketiganya, golongan ahli sedia ada tetapi mereka tak tahu dengan jelas tentang produk masing-masing. Dan disebabkan ini, banyak perniagaan yang ranap dan tak tahan lama kerana mereka tidak ada mentor yang guide, salah pilih mentor, tidak ada ilmu atau ilmu mereka hanya mampu buat mereka capai tahap itu sahaja selain mereka sendiri tidak ada kesungguhan untuk upgrade hidup dan tahap kewangan mereka. Disebabkan nila setitik, habis rosak susu sebelanga.

Sebagai ahli, secara automatiknya kita layak berbisnes dan bergelar usahawan, jadi kita kena betul-betul faham tentang produk yang kita niagakan? Adakah kita jelas dengan potensi pasaran produk mereka dan siapa sasarannya?

Orang lain di luar sana mungkin merasakan ini topik asas dalam perniagaan, tapi sebenarnya ramai orang tak tahu dengan jelas tentang produk masing-masing. Dan disebabkan ini, banyak perniagaan yang ranap dan tak tahan lama.

Masih ramai peniaga di luar sana yang sibuk nak jual macam-macam produk, menawarkan macam-macam perkhidmatan sedangkan mereka sendiri tak faham. Dan ramai yang berhenti di tengah jalan. Dan ramai customer yang berpaling tadah untuk kembali menggunakan produk Shaklee kerana gagal mendapatkan hasil yang diharapkan. Padahal sekiranya SID yang bertauliah memberi panduan cara makan yang betul, pilihan produk yang betul, insyAllah anda pasti berpuas hati dengan impak yang diberikan oleh setiap satu produk Shaklee.

So, anda sebagai customer atau bakal customer haruslah bijak memilih SID yang betul-betul serious dan amanah dengan bisnes Shakleenya.

Saya ada kongsikan mengenai Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee di SINI. Sila hubungi saya sekiranya anda mempunyai sebarang persoalan.

Baca Juga: Kenapa Kena Jadi Ahli Shaklee?

Jom jadi ahli Shaklee hari ini dan nikmati kebaikan Shaklee untuk seisi keluarga. Jadi ahli Shaklee ni sangat ohsem dan menyeronokkan sebab anda berpeluang mendapat pelbagai benefits yang ditawarkan oleh Shaklee.Anda yang layak akan diraikan setiap tahun, tak pernah miss tau.

Baca juga: Ganjaran Mediterranean Cruise Buat Usahawan Shaklee 2018

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin Semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya merupakan salah seorang wakil pengedar berdaftar yang sah anda.

If you are interested to join me #nutrisigurudotcom in my circle of business with Shaklee, you can click here anytime 👉 https://bit.ly/2F5c4xU

*******************

I’m an authorized Shaklee Independent Distributor. If you are interested in getting Shaklee products, it’s easy, just one click, you can immediately purchase the products.

Click Here to Purchase

Are you interested in becoming a Shaklee agent around your area and working together successfully in this business? Click the link below for registration

Picture1

Fara Hana | Shaklee Independent Distributor | ID 1284203 | 0133465509

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!