Shaklee International Incentive Trip | Ganjaran Western Mediterranean Cruise Buat Usahawan Shaklee 2018

10/10/2018 0 By Nutrisi Guru
Shaklee International Incentive Trip | Ganjaran Western Mediterranean Cruise Buat Usahawan Shaklee 2018

Shaklee International Incentive Trip Western Mediterranean Cruise 8-17 September 2018

Buat pertama kali Shaklee bagi trip naik Mediterranean Cruise 8 hari 7 malam merentasi 3 Negara & 6 Bandar (Spain,France & Italy). Berbaloi dengan usaha keras yang dilaburkan selama setahun.

Semuanya PERCUMA ditanggung Shaklee 100%. Duit poket nak shopping Shaklee bagi, luggage beg Shaklee bagi, kalau musim sejuk, baju sejuk pun bagi. Pakej 5 bintang. Bukan biasa-biasa saja. Untuk anda semua yang bersungguh-sungguh dalam bisnes Shaklee, inilah salah satu reward untuk anda dari Shaklee.

Eh, aku belum buat bisnes Shaklee, baru jadi ahli boleh ke? Boleh…PM kami, kami tunjuk ajar.

Mediterranean Cruise ni tersangatlah mahal oii. Kalau ada duit sendiri pun fikir seribu kali juga kot kalau nak pergi. Ni Shaklee nak bagi free. Bawa badan je lah. Untung sangat-sangat. Bertuah la badan siapa yang fokus 100% kat bisnes Shaklee ni.

Lebih istimewa apabila mereka yang bertuah ini berpeluang menaiki kapal pelayaran terbesar dan paling mewah di dunia, Symphony of the Seas. Dengan 18 deck, ketinggian 1,188 kaki dan lebar 215 kaki.

8 hari, 7 malam. Dari 8 – 17 September 2018.
3 buah negara (Spain, France & Italy).
6 buah bandar (Palma de Mallorca, Barcelona, Marseille, La Spezia, Civitavecchia & Naples).

Peluang Jana Income Dengan Bisnes Shaklee

Korang yang baru nak berbisnes Shaklee dengan team paling best, CVG, boleh terus wasap saya.

Dalam team CVG, semuanya dilakukan secara bersama-sama. Pelbagai tips, panduan, teknik-teknik untuk berbisnes disediakan oleh leader-leader yang hebat lagi berpengalaman. Info produk juga marketing turut disediakan. Tinggal sahaja, nak atau tak nak buat je.

Kalau anda buat, anda dapat. Gittu. So, siapa nak join saya grab insentif Shaklee next year?

Anda juga ada peluang untuk merasai percutian percuma dari Shaklee nie.

Setiap tahun, Shaklee akan sediakan 2 incentive trip iaitu regional trip & international tripIncome bulanan dapat, percutian percuma pun dapat. Seronok sangat.

Kita berbisnes sama-sama.