Awas!! Fungsi HATI yang Ramai Orang Tak Tahu…!!

Assalamualaikum Baiklah, kita belajar anatomi HATI harini. Kenapa dengan hati? Hati saya baik, tiada masalah. Alhamdulillah…Anda Pasti? Betul anda pasti? Silakan skip entri ini, tapi jangan menyesal dikemudian hari tau. Info ni penting, menarik dan padat. Rugi kalau tak baca sampai habis. […]

Tagged , , , ,
Read More

Anda sangat Istimewa! Hargailah diri Sendiri, Percaya pada Kelebihan diri!

Assalamualaikum Entry hari ini adalah mengenai diri anda, diri saya, diri kita semua. Sesungguhnya setiap dari kita diberi kelebihan masing-masing yang kalau bijak digunakan, nescaya beruntunglah kita. Ok, mari kita baca selanjutnya mengenai kisah teladan antara Burung dan Si Pemancing Ikan. Once […]

Tagged , , , ,
Read More

Kerja Part Time je tapi Gaji Lumayan.

Assalamualaikum, hari ini, saya akan share mengenai satu peluang bisnes yang sangat menguntungkan. Ianya bukan satu penipuan, bahkan peluang ini telah berjaya membantu ramai orang. Rendah risiko pastinya! Nak tau tak peluang apa yang saya nak uar-uarkan ni? Ok, jom baca.. Peluang […]

Tagged , , , ,
Read More

Kesan Pengambilan Suplemen SHAKLEE (Body Adjustment)

Assalamualaikum, entry kali ni saya akan share macam mana nak handle body adjustment especially bagi mereka yang baru nak berjinak-jinak dengan suplemen SHAKLEE. Sebagai seorang Pengedar Sah SHAKLEE, selain daripada memberi penerangan tentang cara pengambilan suplemen, adalah penting untuk setiap daripda kita […]

Tagged , , , ,
Read More

Individu Usia 35 Tahun Dilihat Muda Seolah-Olah Seperti 25 Tahun

Entry ini khas untuk mereka yang mencari solusi bagi masalah kulit wajah. Sekiranya kulit wajah anda sememangnya mulus, tanpa cela, entry ini tidak sesuai untuk anda. Kerana anda pasti akan rasa tergugat dengan produk YOUTH Skincare daripada SHAKLEE Corporation ni. Produk baru […]

Tagged , , , ,
Read More

Bagaimana Menghilangkan Rasa Mengantuk? Cuba 6 Cara Ini!

Ditegur kerana sering mengantuk dan menguap di mana sahaja. Anda Sering Mengantuk? Buntu Dengan Diri Sendiri Kerana Banyak Tidur? Korang pernah alami situasi mengantuk yang amat sangat. Nak buka mata pun dah tak larat. Rasa nak lelap, 10 minit pun jadilah. Ataupun, […]

Tagged , , , ,
Read More

12 Petua Terbaik Hilangkan Jeragat Dimuka Yang Teruk. Cubalah!

Dalam entry sebelum ni, saya dah pernah bincangkan tentang masalah jeragat, macam mana boleh terjadinya jeragat, apa punca-punca yang menyebabkan jeragat timbul di permukaan kulit dan sebagainya. Boleh rujuk SINI untuk maklumat yang lebih lanjut. Ok, sekarang, saya akan share pula bagaimana […]

Tagged , , , ,
Read More

Bahaya Sakit Tulang Belakang dan Panduan Cara Mengatasinya.

Siapa pernah mengalami masalah sakit belakang (backpain)? Bagaimana rasa sakit tulang belakang? Kajian doktor pakar tulang mengatakan lebih 70% rakyat Malaysia mengalami sakit tulang belakang . Dalam kita melakukan aktiviti seharian kita tak sedar sebenarnya ianya boleh membawa mudarat pada tubuh badan […]

Tagged , , , ,
Read More

6 Punca Jeragat Yang Wajib Anda Tahu, No. 6 Yang Ramai Orang Selalu Buat.

Salah satu masalah kulit yang paling ditakuti wanita ialah jeragat. Tak cukup dengan jerawat yang bermaharajalela, muka anda kini dihiasi tompokan hitam Jeragat pula? Malah ia sukar untuk dihilangkan dan menjadikan kulit anda kelihatan tidak cantik sekaligus boleh membuatkan seseorang itu menjadi […]

Tagged , , , ,
Read More

Pilihan Untuk Cantik Dan Sihat Dengan Cepat dan Selamat, Haruslah VIVIX & Vitamin C Shaklee

Assalamualaikum semua 🙂 Entri kali ini saya nak share mengenai tips kecantikan. Menjaga kecantikan bukan sahaja daripada luaran, malah dalaman juga. Pengambilan makanan tambahan atau suplemen penting untuk membantu memelihara kecantikan secara menyeluruh. Vitamin C adalah makanan tambahan yang cukup sinonim untuk kecantikan kulit, […]

Tagged , , , ,
Read More

Semahal-mahal Berlian adalah Berlian di dalam diri…

Adakah anda percaya bahawa di dalam diri anda terdapat berlian yang berharga? Ya, sebenarnya di dalam diri anda terdapat berlian berharga. Berlian terbentuk dari karbon yang berasal dari gunung berapi yang terdapat ratusan meter di bawah permukaan bumi dengan suhu atau temperature […]

Tagged , ,
Read More

Punca Rambut Gugur & Cara Mengatasi atau Merawat Rambut Gugur

Rambut gugur dianggap fenomena biasa yang tidak perlu dirisaukan. Hal ini kerana rambut mempunyai kitaran sendiri, di mana ia akan gugur dan tumbuh semula setelah melalui beberapa peringkat atau fasa tertentu.Setiap bulan rambut akan tumbuh atau panjang sebanyak 1 cm dan tumbuh […]

Read More
×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!