Peluang Kerjaya Masa Depan dengan SHAKLEE

Mengikut pemerhatian dari kaca mata saya, rata-rata keluarga memilih untuk mempunyai lebih dari satu income. Kenapa? Kerana, kos sara hidup bulanan semakin tinggi, ekonomi negara semakin runcing, jadi ramai yang mengambil langkah berjaga-jaga. Ramai juga yang telah memulakan langkah untuk berkecimpung dalam dunia bisnes. Kenapa mesti bidang bisnes ya?

Kata Nuaim bin Abd Rahman: telah sampai kepadaku bahawa Nabi saw bersabda: 9/10 daripada rezeki (datangnya) dari perniagaan. 

Hadith ini adalah di antara hadith yang popular dan sering digunakan oleh sebahagian masyarakat kita terutama dalam bidang perniagaan tapi ianya tergolong dalam kategori hadith dhaif. Namun tidaklah salah sekiranya kita gunakan sebagai pembakar semangat untuk berjaya dalam bidang bisnes.

Baiklah, di Malaysia sendiri, macam-macam bentuk perniagaan yang kita boleh cuba. Betul tak? Tapi hari ni saya hanya akan berkongsi peluang kerjaya masa depan sehingga ke anak cucu cicit anda dengan bisnes SHAKLEE.

Cara Mudah Mulakan Bisnes Dari Rumah dgn Bisnes Shaklee

Image result for SHAKLEE SELAMAT SEMULAJADI BERKESAN

Disini saya kongsikan tiga Cara Mudah Mulakan Bisnes Dari Rumah dgn Bisnes Shaklee untuk tambah pendapatan anda secara online dan bagaimana anda boleh mula buat bisnes dari rumah tanpa perlu sewa kedai dan boleh mulakan dengan modal yang rendah dan secara online sahaja.

Bolehkah kita membina kerjaya bersama Shaklee? Jawapannya sangatlah mudah… iaitu pilihan di tangan anda.

Sejak dahulu lagi Shaklee telah menawarkan peluang pendapatan yang lumayan jika kita berkecimpung dengan serius dalam Shaklee. Kualiti produk SHAKLEE adalah daripada bahan organic yakni Semulajadi, Selamat Dan Berkesan.

Image result for SHAKLEE SELAMAT SEMULAJADI BERKESAN

Tahukah anda, Shaklee telah menyumbangkan lebih kurang USD 300 juta setiap tahun untuk tujuan penyelidikan dan pembangunan sahaja bagi memastikan produk Shaklee sentiasa relevan dari semasa ke semasa. Para saintis juga bekerja keras setiap masa untuk sentiasa memantau mutu dan kualiti produk.

Kenapa harus SHAKLEE?

1. PRODUK BERKUALITI TINGGI (60 TAHUN KINI DI PASARAN)

Sebagai peneraju syarikat nutrisi semula jadi di A.S., dengan sejarah yang bermula dari 1915, SHAKLEE telah menjadikan masyarakat lebih sihat selama lebih 60 tahun. Ianya telah menawarkan produk nutrisi semula jadi dan penjagaan peribadi berkualiti tinggi, serta produk kegunaan rumah mesra alam yang telah membantu jutaan orang menikmati kehidupan yang lebih sihat.

SHAKLEE merupakan penyokong tegar gaya hidup sihat, termasuk pilihan makanan yang sihat, suplemen yang bijak, dan senaman yang kerap – selama lebih 60 tahun!

2. SYARIKAT PERTAMA MENDAPAT PENSIJILAN CLIMATE NEUTRAL

SHAKLEE juga merupakan syarikat pertama di dunia yang mendapat pengiktirafan Sijil Climate Neutral™  di mana ianya telah meneutralkan pembebasan karbon tanpa memberi impak kepada ekosistem dan alam sekitar.

3. BERKOLABORASI DENGAN RAMAI FIGURA HEBAT DUNIA

SHAKLEE telah menjalin kerjasama dengan:

  • Pemenang Anugerah Keamanan Nobel Prof. Wangari Maathai, pengasas Green Belt Movement yang telah memperbaiki kehidupan jutaan rakyat Afrika melalui penanaman pokok
  • Prof. Daniel Esty, penulis buku Green to Gold memberi sorotan kepada beberapa syarikat dengan amalan perniagaan yang bukan sekadar menjana keuntungan malah memberi manfaat kepada alam sekitar
  • penjelajah terkemuka dunia Will Steger, yang mana penerokaan Kutub beliau telah membuka mata dan membina kesedaran mengenai kesihatan rantau alam semula jadi paling sensitif dunia dan apa yang boleh dilakukan untuk memperbaikinya.
  • Nobel Laureate Dr Elizabeth Blackburn, perintis penyelidikan dalam sains kesihatan telah menyertai SHAKLEE sebagai Lembaga Penasihat Saintifik Shaklee.

4. MEMPUNYAI BUKTI HITAM PUTIH MENERUSI LANDMARK STUDY

Bahagian ni bagi saya adalah paling best. Sebab inilah dia proven scripture yang boleh anda kongsikan bersama dengan semua orang membuktikan SHAKLEE ni bukan calang-calang produk dan bukan juga produk yang diproses di kilang entah mana-mana kemudian dilabelkan dan dipasarkan.

Produk SHAKLLE dihasilkan berdasarkan formula yang tepat dan mempunyai bukti kajian saintifik. Berbagai kajian saintifik telah diajalankan oleh pihak SHAKLEE yang telah melabur berbilion bilion ringgit untuk menghasilkan produk berkualiti lagi berkesan.

Related image

Dan kami sangat berbangga dapat menerbitkan Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee [Shaklee Dietary Supplement Study], satu kajian penanda aras pertama seumpamanya yang menyokong potensi manfaat suplemen dalam jangka panjang di kalangan populasi pengguna unik.

Produk kami disokong oleh 125 pembentangan dan terbitan kertas saintifik yang menunjukkan bahawa ia membawa perubahan kepada kesihatan anda. Kebanyakannya diterbitkan dalam jurnal saintifik ulasan-sejawat (pakar-pakar lain di bidang berkaitan) untk kemajuan sains, kesihatan dan planet kita.

Keistimewaan Shaklee

Selamat

Produk yang selamat datangnya daripada bahan-bahan yang berkualiti, dan itulah yang kami gunakan. Keselamatan mutlak amat penting di Shaklee, dan kami tegaskan bahawa standard kami tiada tandingan.

Related image

Terbukti

Para saintis kami sentiasa mencari bahan dan ramuan yang tulen dan mujarab dari alam semula jadi, semakan terbitan saintifik dan melakukan kajian mereka sendiri untuk mengesahkan keberkesanan dan kemujarabannya.

Berkesan

Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee adalah kajian perintis mengenai pengguna suplemen pemakanan jangka panjang yang menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik.

 

Fara Hana | Shaklee Independent Distributor | ID 1284203 | 0133465509

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!