Projek Duit RM2K

Projek Duit RM2K

Projek Duit RM2000 oleh CVG – Celik Vitamin Group, merupakan salah satu inisiatif daripada Celik Vitamin Group  yang dipelopori oleh Master Nur Adilah Manaf dan juga suaminya, Master Fahmy Suhaimi)

Sasaran #ProjekDuitRM2000byCVG ini adalah golongan yang sedang mencari side income bagi membantu pendapatan diri dan juga keluarga. Di samping itu, #ProjekDuitRM2000byCVG ini juga bertujuan mencari protege atau dengan kata lain, merekrut ahli Shaklee baru.

Di luar sana, masih ramai yang sedang mencari fokus utama pekerjaan mereka, ada yang gaji besar namun komitmen kerja tinggi, kurang ruang dan peluang bersama keluarga tercinta. Sedar-sedar, anak dah besar, ahli keluarga ada yang telah sakit, meninggal dunia…Dan shakikatnya, masih ramai juga yang setiap bulan lemas dek kerana hutang yang bertimbun, malah ada juga yang dihujung bulan, mampu makan Nasi Bujang sambil menunggu gaji masuk.

Sekiranya anda ingin keluar dari kepompong hidup sebegini, jom sertai #ProjekDuitRM2000byCVG kami ini. InsyaAllah segala panduan dan tunjuk ajar akan diberi oleh Leader-leader berpengalaman dalam CVG.

Bagaimana Prosesnya?

Kita guna kaedah mentor-protege

Dalam hal ni awak sebagai protege akan dimasukkan dalam group exclusive. Sila take note tarikh di bawah:

  • 1-10 hb sesi kemasukan protege-protege
  • 11 hb akan start kls online, setiap malam. Dalam masa yg sama, dah boleh mula sharing dan kongsi dari skrg/ mula daftar ahli

Kelas akan merangkumi hal ehwal produk, syarikat dan teknik marketing

Kita akan bantu dari segi ayat-ayat iklan, setiap iklan pun akan dipantau. So kalau perlu baiki, kita akan bagi tau untuk buat penambahbaikan. Especially bagi yang tak pernah berbisnes sebelum ni. Simple kan?

Bahan-bahan sharing macam poster ke, testimoni ke gambr ke kita akan share dalam group so boleh guna utk iklan

Kita buat as a team..
Berjemaah..
So kalau guna FB ramai akan bantu like dan comment untuk naikkan iklan kita..

So lebih meriah dan Excited..
Yg top akan direward

Jadi dah buat keputusan belum ni?

Anda berminat ingin menjadi ejen Shaklee di sekitar kawasan anda dan bersama-sama berjaya dalam bisnes ini? Klik link di bawah untuk daftar ahli.

Picture1