Promosi Awal Tahun Bulan Januari 2019 | Energizing Soy Protein

ESP ni singkatan kepada Energizing Soy Protein. Jadi ia diperbuat daripada kacang soya untuk sumber proteinnya.

Kenapa Soya Dipilih Sebagai Sumber Protein Untuk Membuat ESP?

1) Protein soya dikenali sebagai protein lengkap kerana membekalkan kesemua asid amino yang diperlukan oleh tubuh badan kita.

2) Protein Soya juga adalah sumber protein bukan haiwan yang terbaik.

3) Protein Soya juga hampir tiada kandungan lemak dan kolesterol di dalamnya.

4) Protein Soya juga mempunyai kandungan protein yang sangat banyak untuk setiap hidangan.

Tahukah Anda?

Soya yang dipasarkan di dunia ini, 90% daripadanya adalah soya yang telah diubahsuai genetiknya atau kita panggil Soya GMO.

Kenapa diubahsuai genetik? Kerana nak memenuhi permintaan syarikat pengeluar dan pasaran untuk menghasilkan produk minuman yang berasaskan soya ini.

Jadi untuk mass production, mereka ubahsuaikan genetiknya agar lebih bertahan daripada serangga dan lebih untung.

Tapi lain ceritanya dengan ESP, Ia adalah protein soya yang berkualiti tinggi. Didatangkan dalam bentuk satu canister dan berbentuk serbuk. 

ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran anda seperti milo, horlick, susu atau buah yang dikisar bersama.
ESP digalakkan dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu yang tinggi.

Ketahui 7 Kebaikan Esp Shaklee Yang Pasti Buat Anda Teruja

Biasanya orang yang beli ESP, mereka tak tahu pun apa sebenarnya kelebihan ESP Shaklee ni. Dengar kawan makan, dia pun nak makan sama. Kawan beli dan kata best, dia beli tapi tak rasa best pun.hihi

Jadi, apa kata sebelum beli ESP cuba risik-risik dulu apa sebenarnya benda yang disebut dengan ESP nih!

Tak kenal Maka Tak Cinta. Betul tak?

So takde lah kes kata ESP ni tak jadi kaa..ESP tak best ka..Testimoni tipu lah… haiiii.. macam-macam.

Manfaat Utama ESP Shaklee:

1. Awet Muda
Asid Amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.

2. Baik untuk Hormon
Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung.

3. Baik untuk Prostat
Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaanya mengekang pertumbuhan dan perebakan del kanser. Ia memusnahkan radikal bebas didalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser.

Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat.

4. Meremajakan Kulit
Meransang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.

5. Pembekal Tenaga
Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, imsomnia dan tekanan.

6. Membaiki Pigmentasi
Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua.

7. Membaiki Memori
Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.

Bagaimana Caranya Untuk Membeli Produk Shaklee?

Terdapat 2 cara iaitu:

1) Membeli Direct daripada Shaklee.

Ada dari kalangan kita yang lebih selesa membeli sendiri berbanding melalui Pengedar Sah Shaklee. Baiklah bagi mereka yang ingin membuat pembelian secara terus daripada Shaklee, mudah sahaja. Klik link dibawah sini usha-usha senarai produk yang anda berminat nak beli. Anda akan terus dibawa kepada satu pautan senarai produk-produk Shaklee yang terdapat dalam pasaran semasa.

Click Here to Purchase

Lepas dah pilih produk mana yang anda berkenan, add to cart, terus proceed dengan payment. Dah siap payment, anda akan diberikan E-Invoice.

Senarai Pengedar Sah Shaklee di Kawasan Kuala Lumpur & Selangor

2) Membeli Melalui Pengedar Sah Shaklee

Tak reti nak order? Tiada masalah, contact saya, nescaya saya akan bantu anda orderkan produk.

Apa yang saya perlukan adalah:

🌼Nama Penuh

🌼Produk Apa
🌼Alamat penghantaran
🌼No hp dan;
🌼Email utk urusan penghantaran.
🌼Bukti Pembayaran boleh emailkan kepada admin@nutrisiguru.com / Whatsapp 

3) Ingin membeli Produk Shaklee dengan harga yang jauh lebih murah? Jadilah Ahli sekarang!

Sekiranya anda merupakan pelanggan tegar produk Shaklee dan ingin membeli dengan harga ahli yang lebih murah, saya cadangkan anda mendaftar keahlian Shaklee bermula sekarang supaya anda boleh menikmati harga ahli yang jauh lebih murah berbanding dengan harga retail (normal).

Baca Juga: Kenapa Kena Jadi Ahli Shaklee

Nak lagi mudah, klik sini,

Picture1

Hubungi saya secepatnya supaya saya tidak terlepas pandang. Saya akan bantu anda lengkapkan keahlian sekiranya anda masih lagi pening-pening lalat. Itu biasa, perkara biasa bagi mereka yang baru berjinak-jinak dengan sesuatu yang baru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!