Promosi Bulan Februari 2019 | Vivix® Twin Pack

02/02/2019 0 By Nutrisi Guru
Promosi Bulan Februari 2019 | Vivix® Twin Pack

Antara kelebihan menjadi ahli shaklee adalah setiap bulan anda akan mendapat akses kepada semua produk Shaklee yang mur-mur (baca: murah-murah). Mana taknya, selain daripada mendapat email promosi dari Shaklee, anda juga akan mendapat info ni daripada Group Ahli. Best ke tak best? Jadilah orang terawal dalam mengejar promosi ni ye. Jadi orang terakhir nanti stok habis, nangis bucu katil pun masih lagi tak akan dapat bawa produk Shaklee masuk Malaysia secepatnya.

Kebetulan bulan ni, kita ada produk paling letopss macam pisang goreng panas sekali dalam Shaklee. Apa dia tu?

Tak lain tak bukan, VIVIX®

Promosi istimewa bulan Februari 2019 ini adalah,

anda beli..

Vivix® Twin Pack

anda dapat..

Healthy Prosperity Packet!

dan….

Vivix® Paper Bag

Healthy Prosperity Packet. Ni ha senarai Produk Shaklee yang tersenarai dalam Packet ni sempena Chinese New Year Tahun 2019 ni.

Percuma Lagi,

Vivix® Paper Bag

Dan Lagi…..

Penghantaran adalah PERCUMA!!!

Bagaimana Caranya Untuk Membeli Produk Shaklee?

Terdapat 2 cara iaitu:

1) Membeli Direct daripada Shaklee.

Ada dari kalangan kita yang lebih selesa membeli sendiri berbanding melalui Pengedar Sah Shaklee. Baiklah bagi mereka yang ingin membuat pembelian secara terus daripada Shaklee, mudah sahaja. Klik link dibawah sini usha-usha senarai produk yang anda berminat nak beli. Anda akan terus dibawa kepada satu pautan senarai produk-produk Shaklee yang terdapat dalam pasaran semasa.

Click Here to Purchase

Lepas dah pilih produk mana yang anda berkenan, add to cart, terus proceed dengan payment. Dah siap payment, anda akan diberikan E-Invoice.

Senarai Pengedar Sah Shaklee di Kawasan Kuala Lumpur & Selangor

2) Membeli Melalui Pengedar Sah Shaklee

Tak reti nak order? Tiada masalah, contact saya, nescaya saya akan bantu anda orderkan produk.

Apa yang saya perlukan adalah:

🌼Nama Penuh

🌼Produk Apa
🌼Alamat penghantaran
🌼No hp dan;
🌼Email utk urusan penghantaran.
🌼Bukti Pembayaran boleh emailkan kepada admin@nutrisiguru.com / Whatsapp 

3) Ingin membeli Produk Shaklee dengan harga yang jauh lebih murah? Jadilah Ahli sekarang!

Sekiranya anda merupakan pelanggan tegar produk Shaklee dan ingin membeli dengan harga ahli yang lebih murah, saya cadangkan anda mendaftar keahlian Shaklee bermula sekarang supaya anda boleh menikmati harga ahli yang jauh lebih murah berbanding dengan harga retail (normal).

Baca Juga: Kenapa Kena Jadi Ahli Shaklee

Nak lagi mudah, klik sini,

Picture1

Hubungi saya secepatnya supaya saya tidak terlepas pandang. Saya akan bantu anda lengkapkan keahlian sekiranya anda masih lagi pening-pening lalat. Itu biasa, perkara biasa bagi mereka yang baru berjinak-jinak dengan sesuatu yang baru.