Promosi Bulan Mac 2019. Apa Yang Menarik Bulan Ini?

Hi, Bulan ni kita bawakan beberapa produk yang hot selling juga. Boleh tengok di bawah.

Vitalea

Ianya dikatakan sebagai Shaklee’s Killer Product kerana ianya mengandungi multivitamin beserta iron yang sangat penting untuk pembentukan darah dan sel…

Seumpama 2 biji Vitalea bersamaan 40 jenis hidangan lauk…Bermakna.. untuk mendapatkan zat yang sama banyak dalam 2 biji Vitalea ianya samalah dengan 40 hidangan jenis lauk…wah..mampu ke nak makan sampai 40 jenis lauk tu?

Ada sesetengah kajian mengatakan bahawa pengambilan multivitamin sahaja sudah mencukupi bagi mereka yang sihat dan yang menjaga pemakanan seimbang. Asasnya semua masalah kesihatan memerlukan vitalea…. Ini kerana di dalamnya mengandungi 12 vitamin dan 7 galian utama yang banyak membantu dalam kestabilan sistem tubuh badan manusia.

Vitalea banyak membantu mencantikkan kulit wajah.. kuku yang licin.. rambut yang kuat dari segi akarnya.. membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaanya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam vitalea…selain itu juga… ia adalah antara supplemen terpenting untuk diet atau slimming program yang mana kalau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga.. tidak lesu dan menjadikan kulit sentiasa tegang.

Untuk dapatkan Vitalea pada harga yang lebih menjimatkan, anda disarankan buat pembelian sebagai ahli. Selain itu, anda juga berpeluang mendapatkan E-Voucher bernilai RM30 bagi setiap pembelian 4 botol Vitalea yang mana anda boleh jimat 30% bagi pembelian seterusnya.

GLA Complex

GLA Shaklee diekstrak dari Borage. Ia mengandungi lebih 2 kali ganda GLA didalam Evening Primrose Oil (EPO). Kebanyakan GLA (Gamma-Linolenic Acid) yang ada di pasaran dihasilkan daripada EPO.

Selain itu, borage juga mempunyai 3 kali ganda kebolehan bioavailability dan 3 kali ganda lebih berkesan daripada EPO.

Bioavailability bermaksud keupayaan sesuatu sebatian untuk meresap masuk ke dalam sel. Dalam erti kata yang lain, GLA shaklee mudah diserap ke dalam badan dan kesannya jauh lebih optimum.

Shaklee mengekstrak GLA dari Borage yang ditanam secara organik di kawasan Saskachetwan. Setiap kapsul GLA Shaklee mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. GLA Shaklee digabungkan bersama minyak bunga matahari dan Vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.

3 Manfaat GLA Complex

  1. Herba tradisi yang dipercayai

Borage ialah herba kegemaran orang Barat. Ianya merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina.

  1. Mengawalselia estrogen dan testosterone

GLA membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormone lelaki dan wanita, memperbaiki simtom PMS seperti kesakitan, perubahan emosi, retensi air dan kesakitan pda bahagian payudara.

  1. Melambatkan menopause

Memperbaiki keadaan menopaus seperti hot flashes, insomnia, ketidakhadaman dan dipresi. Pengambilan jangka panjang akan melambatkan penuaan, mengetatkan uterus, dan membuatkan kulit kelihatan lebih muda.

Untuk dapatkan GLA Compex ni pada harga yang lebih menjimatkan, anda disarankan buat pembelian sebagai ahli. Selain itu, anda juga berpeluang mendapatkan E-Voucher bernilai RM30 bagi setiap pembelian 4 botol GLA Complex yang mana anda boleh jimat 30% bagi pembelian seterusnya.

Ostematrix

Kalau anda terdiri daripada salah satu golongan di bawah, saya sangat sarankan untuk anda amalkan Ostematrix ni.

Siapa yang perlukan ostematrix?

  1. Ibu yang mengandung, ibu yang menyusukan anaknya dan wanita yang pernah melahirkan anak.
  2. Mereka yang mempunyai masalah alergi pengambilan bahan-bahan tenusu seperti susu.
  3. Mereka yang selalu mengalami sakit-sakit kaki, sakit-sakit sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk-sejuk badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum.
  4. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.
  5. Sakit kepala yang teruk dan berhari-hari.
  6. Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.
  7. Mereka yang mempunyai masalah pecah-pecah di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki.
  8. Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa mengambil pil penahan sakit setiap kali datang bulan.
  9. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan dengan darah.
  10. Mereka yang mengalami masalah sembelit.

Ostematrix ni anda boleh dapatkan pada harga yang lebih menjimatkan, pertama sekali, macam biasalah, saya sangat sarankan buat pembelian sebagai ahli. Selain itu, anda juga berpeluang mendapatkan E-Voucher bernilai RM30 bagi setiap pembelian 5 botol Ostematrix yang mana anda boleh jimat 30% bagi pembelian seterusnya.

Bagaimana Caranya Untuk Membeli Produk Shaklee?

Terdapat 2 cara iaitu:

1) Membeli Direct daripada Shaklee.

Ada dari kalangan kita yang lebih selesa membeli sendiri berbanding melalui Pengedar Sah Shaklee. Baiklah bagi mereka yang ingin membuat pembelian secara terus daripada Shaklee, mudah sahaja. Klik link dibawah sini usha-usha senarai produk yang anda berminat nak beli. Anda akan terus dibawa kepada satu pautan senarai produk-produk Shaklee yang terdapat dalam pasaran semasa.

Click Here to Purchase

Lepas dah pilih produk mana yang anda berkenan, add to cart, terus proceed dengan payment. Dah siap payment, anda akan diberikan E-Invoice.

Senarai Pengedar Sah Shaklee di Kawasan Kuala Lumpur & Selangor

2) Membeli Melalui Pengedar Sah Shaklee

Tak reti nak order? Tiada masalah, contact saya, nescaya saya akan bantu anda orderkan produk.

Apa yang saya perlukan adalah:

🌼Nama Penuh

🌼Produk Apa 🌼Alamat penghantaran 🌼No hp dan; 🌼Email utk urusan penghantaran. 🌼Bukti Pembayaran boleh emailkan kepada admin@nutrisiguru.com / Whatsapp 

3) Ingin membeli Produk Shaklee dengan harga yang jauh lebih murah? Jadilah Ahli sekarang!

Sekiranya anda merupakan pelanggan tegar produk Shaklee dan ingin membeli dengan harga ahli yang lebih murah, saya cadangkan anda mendaftar keahlian Shaklee bermula sekarang supaya anda boleh menikmati harga ahli yang jauh lebih murah berbanding dengan harga retail (normal).

Baca Juga: Kenapa Kena Jadi Ahli Shaklee

Nak lagi mudah, klik sini,

Picture1

Hubungi saya secepatnya supaya saya tidak terlepas pandang. Saya akan bantu anda lengkapkan keahlian sekiranya anda masih lagi pening-pening lalat. Itu biasa, perkara biasa bagi mereka yang baru berjinak-jinak dengan sesuatu yang baru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!