Promosi Bulan Ogos 2018

14/08/2018 1 By Nutrisi Guru
Promosi Bulan Ogos 2018

Promosi Shaklee untuk bulan Ogos 2018

Apa promosi yang menarik dari Shaklee bulan Ogos kali ini pula?

Promosi Shaklee sepanjang bulan Ogos 2018

1. Set Kecantikan Kulit YOUTH

Yang menariknya promosi YOUTH bulan Ogos ini korang akan mendapat PERCUMA YOUTH Facial Cleanse and Firm Device! Dia macam alat untuk massage.

2. Promosi Alfalfa Complex

Untuk bulan Ogos ini Shaklee bagi Promosi Alfalfa Complex, iaitu beli 3 botol Alfalfa Complex, anda akan mendapat Diskaun sebanyak  5%!

Korang boleh pilih sama ada nak beli 3 botol Alfalfa Complex ni dalam pek besar (700 biji) atau pek kecil (330 biji) Alfalfa, masing-masing akan dapat diskaun sebanyak 5%.

3. Promosi VIVIX Shaklee

Promosi Vivix bulan ni terus layak free membership. Vivix ni merupakan produk premium dari Shaklee tau. Kalau sebelum promosi pun Vivix ni laku keras di pasaran apatah lagi tengah promosi bulan Ogos sekarang ni. Lagi la laris macam goreng pisang panas.

Boleh baca selanjutnya untuk mengetahui promosi Vivix dengan lebih lanjut.


Promosi Vivix ni ada 2 pilijan iaitu;

Vivix® 6+1

Beli 6 botol Vivix dapat

  • Percuma 1 botol Vivix
  • Percuma kos penghantaran
  • Percuma keahliah Shaklee
  • Cash bonus masuk akaun bank kita
  • Boleh beli cooler bag merah + sudu dgn harga RM 8.00
  • Sementara stok masih ada

Vivix® Twin Pack@5% OFF

  • Diskaun 5%
  • Percuma kos penghantaran
  • Percuma keahlian Shaklee
  • Cash bonus masuk akaun bank kita
  • Boleh beli cooler bag merah + sudu dgn harga RM 8.00
  • Sementara stok masih ada

 

4. Promosi Shaklee Baby

Memang betul JIMAT beli bulan Ogos ni. Beli 1 Percuma 1! Sangat berbaloi.


Antara kandungan Shaklee Baby Set ini adalah :

  1. Gentle Wash atau Mandian Bayi Shaklee ini mengandungi chamomile organik, lavender dan berasaskan lidah buaya yang sangat baik untuk kulit. Juga mengandungi ekstrak oat dan minyak zaitun untuk membersihkan kulit dengan lembut.

  2. Massage Oil atau Minyak Urutan Shaklee Baby ini diperbuat daripada minyak matahari organik, lavender dan chamomile untuk melembapkan kulit bayi. Minyak urut Shaklee Baby adalah 99% semulajadi dan mengandungi 99% bahan organik.
  3. Shaklee Baby Soothing Lotion memastikan kulit bayi kekal lembut dan lembap. Ia telah diuji sesuai untuk kulit sensitif. Lidah buaya dan minyak organik seperti Shea Butter, Sunflower Seed dan Kelapa membantu melembapkan kulit dan membajai nutrien kulit. Bila kulit lembap, ia dapat kurangkan kegatalan kulit akibat kulit kering.

5. FULL SET BERPANTANG SHAKLEE

Set Berpantang Shaklee, pilihan ramai wanita moden masa kini.

KELEBIHAN FULL SET BERPANTANG

  1. ESP: Membantu menguatkan rahim, utk cepatkan luka cantum, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik.

  2. VIT C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus.

  3. OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp.

  4. ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan.

  5. B-COMPLEX: Mengandungi asid folik. Vitamin B juga penting dalam membantu menghasilkan sel darah merah dan anti stress vitamin.
  6. VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.
  7. OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit.
  8. Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK.

    *Dan yang bestnya lagi, semua produk Shaklee dikenakan caj GST 0%!

****************************************

Klik sini untuk purchase Produk-produk Promo sepanjang Bulan August ini!

Berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee yang mana memang terkenal sebagai suplemen makanan tambahan berkualiti tinggi? Mudah sahaja, hanya sekali klik, anda boleh terus purchase.

Click Here to Purchase

Anda berminat ingin menjadi ejen Shaklee di sekitar kawasan anda dan bersama-sama berjaya dalam bisnes ini? Klik link di bawah untuk daftar ahli.

Picture1

Fara Hana | Shaklee Independent Distributor | ID 1284203 | 0133465509