Promosi Menarik Shaklee Bulan September 2018

01/09/2018 0 By Nutrisi Guru
Promosi Menarik Shaklee Bulan September 2018

Apa promosi yang menarik dari Shaklee bulan September kali ini pula?

Jom usha dibawah.

Promosi Shaklee sepanjang bulan September 2018

1. Set Kecantikan Kulit YouthTM Skincare | Extended Promotion

Berikut merupakan link bagi promosi Bulan Ogos yang mana korang dah terlepas. So, bulan ni, sebelum terlepas lagi, ada baiknya anda cepat-cepat contact admin segera.

Promosi Bulan Ogos 2018

 

Bulan September ni, Shaklee dengan baik hatinya memanjangkan lagi tempoh promosi bagi produk yang sedang laris macam goreng pisang panas di market sekarang. Tak lain tak bukan adalah YouthTM Skincare. Bagi anda yang terlepas peluang mendapatkan YouthTM Skincare bulan lepas, hah, masa nilah nak grab. Tak payah tengok orang kiri kanan flawless dan glowing dulu baru nak beli. Klik je google image tengok testimoni mereka yang dah berjaya mengatasi pelbagai masalah kulit wajah asbab dengan penggunaan YouthTM Skincare.

 

2. Promosi OsteMatrixTM

OsteMatrix™ (120 Caplets) BUY 3 @ 5% OFF

Terms & Conditions:
• This promotion is only valid 1-30 September 2018.
• While stocks last.

3.  Promosi Prenatal Set @ Set Ibu Hamil

Jatuh cinta dengan tagline Shaklee Bulan ni untuk Set Ibu Hamil.

We don’t sell milk but.. 
We Help Moms Produce the BEST Milk for Babies!

So, jom dapatkan Set Ibu Hamil ni segera. Butiran lanjut adalah seperti dibawah:

FREE “Why I Love Shaklee” Bag with every purchase of Prenatal Set

Terms & Conditions:
• This promotion is only valid 1-30 September 2018.
• Gift with purchase item is subject to change without prior notice.
• Exclusive for Shaklee Independent Distributors ONLY.
• While stocks last.

KELEBIHAN FULL SET IBU HAMIL

  1. ESP: Membantu menguatkan rahim, utk cepatkan luka cantum, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik.
  2. VIT C: Kuatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus.
  3. OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp.
  4. B-COMPLEX: Mengandungi asid folik. Vitamin B juga penting dalam membantu menghasilkan sel darah merah dan anti stress vitamin.
  5. VITA LEA: Penambah tenaga, pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Zinc dalam VITA LEA membantu merawat dan mengeringkan luka bersalin lebih cepat.
  6. OMEGA GUARD: EPA DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit.
  7. Sebagai tambahan untuk ibu yg mengalami masalah bengkak susu, boleh tambah LECITHIN. Juga sebagai PEMECAH LEMAK.

 

*Dan yang bestnya lagi, semua produk Shaklee dikenakan caj GST 0%!

Berminat untuk mendapatkan produk-produk Shaklee yang mana memang terkenal sebagai suplemen makanan tambahan berkualiti tinggi? Mudah sahaja, hanya sekali klik, anda boleh terus purchase.

Click Here to Purchase

Anda berminat ingin menjadi ejen Shaklee di sekitar kawasan anda dan bersama-sama berjaya dalam bisnes ini? Klik link di bawah untuk daftar ahli.

Picture1

Fara Hana | Shaklee Independent Distributor | ID 1284203 | 0133465509