Promosi Youth Murah Sempena Ramadhan & Hari Raya Aidilfitri

Siapa yang nak cuba Youth, now is the best time to purchase! Yang nak restock pun boleh grab. Sebab Shaklee buat promo super jimat untuk Youth Starter Set!. . In which korang akan dapat Free Membership dan 10% diskaun untuk starter pack […]

Tagged , , , ,
Read More

Promosi Bulan Mac 2019. Apa Yang Menarik Bulan Ini?

Hi, Bulan ni kita bawakan beberapa produk yang hot selling juga. Boleh tengok di bawah. Vitalea Ianya dikatakan sebagai Shaklee’s Killer Product kerana ianya mengandungi multivitamin beserta iron yang sangat penting untuk pembentukan darah dan sel… Seumpama 2 biji Vitalea bersamaan 40 […]

Tagged , , ,
Read More

Promosi Bulan Februari 2019 | Vivix® Twin Pack

Antara kelebihan menjadi ahli shaklee adalah setiap bulan anda akan mendapat akses kepada semua produk Shaklee yang mur-mur (baca: murah-murah). Mana taknya, selain daripada mendapat email promosi dari Shaklee, anda juga akan mendapat info ni daripada Group Ahli. Best ke tak best? […]

Tagged , ,
Read More

Promosi Awal Tahun Bulan Januari 2019 | Energizing Soy Protein

ESP ni singkatan kepada Energizing Soy Protein. Jadi ia diperbuat daripada kacang soya untuk sumber proteinnya. Kenapa Soya Dipilih Sebagai Sumber Protein Untuk Membuat ESP? 1) Protein soya dikenali sebagai protein lengkap kerana membekalkan kesemua asid amino yang diperlukan oleh tubuh badan […]

Tagged , ,
Read More

Promosi Penjimatan Super Jimat Youth Skincare | Year End Sale Paling Gempak 2018!

Y. Bhg. Datuk/Dato’/Datin/Prof./Prof. Madya/Dr./Ir./Tuan/Puan/En./Cik, Saya  ada pengumuman nak buat. Bersempena dengan akhir tahun 2018 ini, kita ada buat promosi yang paling gempakkk! Memang, masa inilah… Masa inilah anda nak grab Youth atau Vivix sebab ianya sangat-sangat berbaloi, tak tau bila lagi akan ada […]

Tagged , , , ,
Read More

Promosi Hebat Bulan Disember 2018 Shaklee Bersempena Pembukaan New KL Branch

Bersempena dengan pembukaan Cawangan KL yang baru, Shaklee menawarkan beberapa promosi menarik pada bulan ini. Nak tau apa dia? Jom kita tengok poster dibawah. Pertama sekali, 1) TAKE YOUR VITAMINS PILL BOX + STICKER NOW Only RM3 (worth RM19.80) with every purchase of […]

Tagged , ,
Read More
×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!