Kerja Sambilan Di Rumah Zaman Sekarang Adalah Lebih Mudah Semudah ABC, Duit Masuk Berkepuk-Kepuk

Beza Dulu & Sekarang

Dulu, nak cari duit kena keluar berpanas, berteduh, sanggup redah hujan, ribut, kilat, petir dan sebagainya sebab nak jumpa clients atau nak sampai pejabat untuk siapkan kerja.

Sekarang, duduk rumah pun dah boleh generate income. Income pulak bukan jenis yang biashe-biashe tau. Income main puluh-puluh ribu pun boleh kalau awak nak.

Sebab apa? sebab sekarang dunia dah makin digital. Siapa yang celik IT memnag boleh buat duit kepuk2x.

Antaranya
👉Translator
👉Writer
👉Graphic Designer
👉Data Entry Specialist
👉Proofreader
👉Copywriter

dan banyak lagi…

Tapi paling best, bagi saya kerja jadi SID Shaklee adalah paling lumayan. Sebab bonus yang korang dapat adalah unlimited. Korang boleh jadi your own Business Owner & juga Brand Ambassador untuk bisnes korang tu.💃🤳

Kerja sama je macam kerja part-time yang lain. Tak keluar peluh sangatlah orang cakap sebab duduk rumah, ngadap laptop je.

Sambil tu bolehlah buat laundry ke, layan drama ke atau masak-masak ke. Orang nampak awak surirumah je. Tapi dia tak tau dalam akaun bank korang setiap masa duit masuk berdenting-denting. Memang best & berbaloi sangat.💰💰💰

Jom join ahli Shaklee. Pendaftaran RM75 sahaja. Terus layak untuk buat bisnes kencang, part paling best, bonus yang bakal masuk pun kencang.🤗

Shaklee telah melahirkan ramai jutawan sejak ianya mula bertapak di Malaysia ni. Kalau rasa was-was, Shaklee memang mempunyai sijil halal untuk produknya. Dan juga, sistem bisnes yang digunakan oleh Shaklee telah pun dipatenkan dan ianya terbukti tidak menganiayai sesiapa pun. Yang mana claim rasa teraniaya tu bukan sebab Shaklee. Punca adalah daripada diri mereka sendiri. Kalau malas, suatu apa pun tak kan pernah jadi. Kemudian sibuk bagi alasan salahkan sistem.

Anda pun boleh berjaya dengan Shaklee. Trust me. Dan anda boleh buat kerja sambilan ni dari rumah. Tak perlukan pejabat. Tapi kena belajar fokus bekerja dari rumah lah.

Ekonomi dikatakan gawat. Ada yang rasa minyak takkan turun lagi. Macam-macam lagi boleh kita baca di Internet ni. Kerja apa pun, kalau nak sesuatu kenalah usaha. Masa akan terus bergerak. Ekonomi boleh naik dan boleh turun, harga barang pula tak pernah nak turun. Jadi, kitalah yang kena cari cara nak tambah duit dalam bank tu. Baru senang sedikit nak bernafas.

 

FARA HANA
📲 013-3465509
.
#nutrisiguru
#shakleebyhana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

×
Salam, Hello and Hi!

Whatsapp saya untuk maklumat lanjut!
Got an inquiry? Do not hesitate to Whatsapp me!
error: Content is protected !!